Endüstriyel Pişirme Ekipmanları

Profesyonel bir mutfak için olmazsa olmazların en başında pişirme ekipmanları gelmektedir.Ocaklar, Izgaralar, Lavataşlı Izgaralar, Fritözler, Patates Dinlendirme, Makarna Pişiriciler, Bain Marie gibi pişiriciler profesyonel bir mutfakta olması gereken ekipmanlardır.

Denizli gibi cafe ve restoranların yoğun şekilde rağbet gördüğü kentlerimizde müşterilerine hızlı ve kıvamında pişirilmiş ürünler sunabilmek çok önemlidir.

KORAY SOĞUTMA
BİZE ULAŞIN
  • Adres: Sümer Mahallesi,
  • Eski Çal Caddesi 34/A DENİZLİ
  • Tel:    0 258 251 42 14
  • Faks: 0 258 251 76 65
  • Gsm: 0 552 387 50 00
  • E-Posta: [email protected]